Chełm: Béda antara owahan

46 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
{{Provinsi Lublin}}
c (robot Adding: es:Chełm)
c ({{Provinsi Lublin}})
{|
|-
|align="center" width="140px"|[[Gambar:POL_{{PAGENAME}}_COA.svg|120px]]<br><small>[[Lambang {{PAGENAME}}]]</small>
|align="center" width="140px"|[[Gambar:POL_{{PAGENAME}}_map.svg|120px]]<br><small>Lokasi {{PAGENAME}}</small>
|-
 
 
[['''Chełm]]''' iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 68.611 jiwa.
 
 
{{Poland-geo-stub}}
==Pranala jaba==
{{commons|Chełm}}
 
{{Provinsi Lublin}}
 
{{Poland-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]