Wikipedia:Vandalisme: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
== Ngawasi vandalisme ==
Cara paling apik kanggo ndetèksi vandalisme yakuwi liwat pangawasan marang [[Istimewa:Recentchanges|owah-owahan pungkasan]]. Yèn ditemokaké, [[Wikipedia:Balèaké menyang revisi sadurungé|balèkna menyang kaca versi sadurungé]].
 
== Uga delengen ==
* [[Vandalisme]]
 
[[Kategori:Kawicaksanan Wikipedia|{{PAGENAME}}]]