Pananggalan Masèhi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
Kalèndher Masehi dipun-alihaken menyang Kalèndher Masèhi: pasang aksara
(a)
 
c (Kalèndher Masehi dipun-alihaken menyang Kalèndher Masèhi: pasang aksara)
78.624

besutan