Pitulung:Sujarah kaca: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo
(a)
 
(typo)
'''Sajarah kaca''' utawa '''riwayat panyuntingan''' cumepak ing saben kaca utawa artikel ing Wikipedia, kajaba kanggo [[Wikipedia:Kaca astimiwaastamiwa|kaca-kaca Astamiwa]]. Kanggo ndeleng riwayat panyuntingan sawijining kaca, gunakna [[Wikipedia:Ngulandara|menu]] "Sajarah kaca" sing cumepak jroning wangun ''tab'' ing bagéan ndhuwur sawijining kaca ing Wikipedia. Panjenengan uga bisa ngaksès kaca iki saka pranala sing ana ing kaca [[Astamiwa:Perubahan terbaru|owah-owahan pungkasan]] lan [[AstamiwaWikipedia:Owah-owahan kagandhèngkagandhèng‎|owah-owahan kagandhèng]]. Riwayat panyuntingan tumrap kaca sing wis dibusak mung bisa dideleng déning para [[Wikipedia:pangurus|pangurus]], sing uga bisa digunakna kanggo mbatalaké pambusakan.
 
Riwayat panyuntingan isi daftar suntingan sing dilakoni marang sawijining artikel utawa kaca, sing nyakup: tanggal lan wektu panyuntingan, panganggo sing ngayahi panyuntingan, [[Wikipedia:Ringkesan|ringkesan panyuntingan]], lan tandha panyuntingan cilik/sithik.
78.625

besutan