Isa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
Nabi Isa dipun-alihaken menyang Isa: tanpa gelar
(rintisan)
 
c (Nabi Isa dipun-alihaken menyang Isa: tanpa gelar)
78.624

besutan