3 Novèmber: Béda antara owahan

379 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
== Kadadosan Wigati ==
* [[1918]] - [[Polandhia]] proklamasi kamardikan saka [[Rusia]].
* [[2009]] - Pamuteran kasil sadhapan [[telepon]] [[Komisi Pemberantasan Korupsi|KPK]] dhumateng [[Anggodo Widjojo]] déning [[Mahkamah Konstitusi Indonesia|MK]] ing salebeting sidang kabuka uji materi [[Undhang-Undhang|UU]] KPK micu reaksi wonten ing masarakat.
{{sumber|url=http://cetak.kompas.com/read/xml/2009/11/04/03401691/tim.minta.polri.menahan.anggodo|nama=Kompas.com}}
 
== Wiyosan ==
78.625

besutan