Ayat: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
(a)
 
2- Ayat '''Mutasyabihat''': kanthi makna ambigu, mbingungaké, utawa makna luwih saka siji.
 
== CatatanCathetan sikil ==
{{Reflist}}
{{Islam-stub}}
78.625

besutan