27 Fèbruari: Béda antara owahan

764 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+ 27 Feb 2010
c (bot Menambah: bar:27. Feba)
(+ 27 Feb 2010)
<b> 27 [[Februari]] </b> punika, dinten ingkang kaping 58 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
* Tanggal 27 Februari 2010 dhawah [[dina|dinten]] [[Setu]] [[Legi]], 13 Mulud 1943 Dal, [[Kurup]] Asapon (1936 - 2052 M), [[Windu]] Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan Lakuning [[Rembulan]], Pancasuda Bumi Kapetak, Kamarokam Mantri Sinaroja, Watak Sasi Anggara Kasih (sasi iki ora ana dina Selasa Kliwon), Watak Dinten Dinten Rahayu (Sri tumurun ing lesung), Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Februari, [[Wuku]] Watu Gunung, Lintang Sur, Padangon Dadi, Padéwan Brama, Dinten Tumpak (Setu), Paringkelan Mawulu, [[Pasaran]] [[Legi]], Lambang Dinten [[Gajah]].<ref>[http://www.bausastra.com/other/e/index.php Kalènder Jawi ing Bausastra.com]</ref>
 
==Kadadosan Wigati==
==Dinten Riyadi saha Dinten Ageng==
 
==Referensi==
{{reflist}}
 
==Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani==
78.624

besutan