Jambu, Semarang: Béda antara owahan

357 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
(typo)
(typo)
 
== Desa-Desa ==
 
# [[Banyukuning, Jambu, Semarang|Banyukuning]]
# [[Bedana, Jambu, Semarang|Bedana]]
# [[Brongkol, Jambu, Semarang|Brongkol]]
# [[Kuwarasan, Jambu, Semarang|Kuwarasan]]
# [[Rejasari, Jambu, Semarang|Rejasari]]
 
Désa [[Banyukuning, Bandhungan, Semarang|Banyukuning]] sing asalé wilayah kecamatan iki sawisé pamekaran klebu wilayah kecamatan [[Bandhungan, Semarang|Bandhungan]]<ref>[http://www.suaramerdeka.com/harian/0701/03/kot32.htm Suara Merdeka 2007]</ref>
 
==Rujukan==
{{reflist}}
 
==Deleng uga==
* [[Kabupatèn Semarang]]
 
==Pranala jaba==
* [http://www.semarangkab.go.id Situs resmi Kabupatèn Semarang]
 
 
{{kecamatan-stub}}
{{Jambu, Semarang}}
{{Kabupaten Semarang}}
{{Jawa Tengah}}
{{kecamatan-stub}}
---------
''Bali menyang: [[Kabupaten Semarang]]''
78.625

besutan