Kalibawang, Wanasaba: Béda antara owahan

1.361 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+
(+)
|-
|}
[[Gambar:Peta Kecamatan Kalibawang.pdf|thumb|175px|Peta Kecamatan Kalibawang]]
'''Kecamatan Kalibawang''' iku salah siji saka 15 [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Wanasaba (Wonosobo), provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kecamatan iki dumunung ing koordinat antara 70 27’ 36’’ nganti 70 31’ 59’’ Lintang Kidul (LK) lan 1090 51’ 52” nganti 1090 58’ 16’’ Bujur Wétan (BW), leté watara 28 km saka ibukutha Kabupatèn Wanasaba lan watara 129 km saka ibukutha Provinsi Jawa Tengah (Semarang)<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/kalibawang/narasi.pdf Profil Kecamatan Kalibawang]</ref>. Kecamatan iki wewatesan:
{{Wates LKKW
|lor=Kecamatan [[Sapuran, Wanasaba|Sapuran]]
|kidul=[[Kabupatèn Purwareja]]
|kulon=Kecamatan [[Kaliwira, Wanasaba|Kaliwira]]
|wétan=Kecamatan [[Kepil, Wanasaba|Kepil]]
}}
 
==Geografi lan demografi==
'''Kecamatan Kalibawang''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Wanasaba (Wonosobo), provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
Jembar wewengkon Kecamatan Kalibawang ana 4.781,783 ha, kanthi komposisi tata guna lahan arupa lahan sawah 923,50 ha (19,3 %), tanah kering 2.434,422 ha (50,91 %), [[alas]] negara 927,80 ha (19,40 %), lan lahan liya 487,06 ha (10,19 %).
Pedunung Kecamatan Kalibawang ing taun 2009 ana 26.065 jiwa<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/kalibawang/8kelompokdata.pdf Wanasaba jroning angka 2009]</ref>.
 
== Désa-Désa ==
Kecamatan Kalibawang dumadi saka kelurahan lan désa yaiku<ref>[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Sirusa BPS 2007: Data kelurahan/désa ing Kecamatan Majatengah]</ref>:
*Dempel, kodhe désa: 330715003
*Depok, kodhe désa: 330715007
{{Kabupatèn Wanasaba}}
{{Jawa Tengah}}
 
 
[[Kategori:Kabupatèn Wanasaba]]
78.625

besutan