Wong Sèrbi: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo
(a)
 
(typo)
|related-c =
}}
'''Wong Serbia''' ([[Aksara Sirilik Serbia]]: Срби Latin Serbia: Srbi) iku bangsa utawa suku bangsa sing manggon ing [[Eropah Tengah]] lan [[Balkan]]. Suku bangsa iki manggon ing wilayah [[Serbia]], [[Montenegro]], [[Bosnia-Herzegovina]] lan [[Kroasia]]. Bangsa Serbia uga dadi minoritas ing [[FYROM]] lan [[Slovenia]]. Bangsa iki sacara resmi diakoni minangka minoritas déning [[Rumania]] lan [[Hongaria]]. Ana [[diaspora Serbia]] sing cukup akèh ing [[Eropah Kulon]] (konsèntrasi ing [[Jerman]], [[Prancis]], [[Swiss]] lan [[Austria]]), lan uga ing [[Amérika Lor]]: [[Amérika Sarékat]] lan [[Kanada]].
 
== Rujukan ==
78.624

besutan