Iława: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
sithik
c (bot Menambah: id:Iława)
c (sithik)
| Jembar: || 21,88 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Pedunung]]: || 33...912 jiwa
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomor kendaran motor: || <tt>...NIL</tt>
|- style="background: #ffffff;"
| Alamat<br />balé kutha: || ul... Niepodległości 13<br />...14-200 {{PAGENAME}}Iława
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: |http://www.ilawa.pl|
! colspan="2" | Politik
|- style="background: #ffffff;"
| Walikutha: || ...Włodzimierz Ptasznik
|}
 
[[Iława]] ([[basa Jerman|Jerman]] <i>Deutsch Eylau</i>) iku sawijining kutha ing lor-wétan Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 33.912 jiwa (2006). Kutha sing dadi ibu kutha ''county''powiat Iława iki dumunung ing [[Warmian-Masurian Voivodeship]] (wiwit 1999); sadurungé klebu tlatah [[Olsztyn Voivodeship]] (1975–1998).