Rahwana: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: bn, de, en, es, fr, gu, hi, it, ja, kn, ml, mr, new, nl, pt, ru, si, simple, sv, ta, te, th, uk, zh; kosmetik perubahan)
c
}}
 
'''Rahwana''' ([[Aksara Dewanagari|Dewanagari]]: रावण, [[IAST]] ''{{IAST|Rāvaṇa}}'' utawa ''{{IAST|Rāvaṇa}}''; kadhangkala dialihaksara dadi ''Raavana'' lan ''Ravan'' utawa ''Revana'', jroning padhalangan luwih kawentar kanthi sesebutan '''Dasamuka''') iku salah sijiné paraga ing wiracarita [[Ramayana]]. Prabu Dasamuka iya Rahwana iku putrané mbarep [[Resi Wisrawa]] lan [[Dèwi Sukesi]], putriné [[Prabu Sumali]], nata ing Alengka.
 
==Lairé Rahwana==