Jajaran génjang: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
ganti gambar
(typo)
(ganti gambar)
[[Gambar:Jajaran genjanggenjang1.jpg|thumb|Jajaran génjang]]
'''Jajaran génjang''' iku wangun dhatar [[rong dhimènsi]] sing dibentuk déning rong pasang [[rusuk]] sing saben rusuk padha dawané lan [[sejajar]] karo pasangané, lan duwé rong pasang [[pojok]] (''sudut'') dudu [[pojok siku]] (''sudut siku-siku|siku-siku]] sing saben pojok mau padha gedhéné karo pojok ing sangarepé.
 
78.625

besutan