Pratélaning anasir kimiah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
Daftar unsur miturut nomer atom dipunalihaken dhumateng Dhaptar unsur miturut nomer atom: pasang aksara
(typo)
c (Daftar unsur miturut nomer atom dipunalihaken dhumateng Dhaptar unsur miturut nomer atom: pasang aksara)
78.624

besutan