Wikipédia:Wikifikasi: Béda antara owahan

206 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{pintas|[[WP:MA]]|[[WP:RAPI]]}}
'''[[Wikipedia:Artikel|Artikel-artikel Wikipedia]]''' bisa diarani 'rapi' yèn:
* wis nduwèni pranala (''link'') mensingsing gandheng artikel liya sacukupé
* nyaman diwaca lan cukup jelas maksud utawa artiné.
* '''dudu''' arupa kopisalin lan tèmpèl (''copy-and-paste'') saka situs liya ( sing minangka palanggaran [[hak cipta]])
* ora ngemu cithakan stub/rintisan. <nowiki>{{stub}}</nowiki>
* diwénéhi kategori tulisan minimal siji.
 
== Cara wikifisasi? ==
* [[Wikipedia:Paugeran tata-letak]]
* [[Wikipedia:Cakupan definisi lan isi artikel]]
* [[Pranala njaba]]
* [[Pranala pipa]]
* [[Interwiki]]
 
[[Kategori:Pangopènan Wikipedia|{{PAGENAME}}]]
1.588

besutan