Segara Florès: Béda antara owahan

93 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
ngrapekna sithik
(+infobox)
(ngrapekna sithik)
| image_Ocean = Locatie Floreszee.PNG
| caption_Ocean = Lokasi
| image_bathymetry = Localización del mar de Flores (Vista de satélite)SundaIslands.A2003242.0225.500m.jpg
| caption_bathymetry = Map
| location =
 
== Geografi ==
[[Gambar:Localización del mar de Flores (Vista de satélite)|Laut Flores]]
Laut kang kanthi wateskaro segara Flores yaiku [[Segara Bali]] (ing Kulon), Segara Jawa (ing Kulon segara), lan segara Banda (ing sebelah akidul lan Wètaèn segara). Samudera Hindia lan Segaar Sawukang dumunung ns ing kidul lan ing Lor.,
 
78.625

besutan