Kaliori, Rembang: Béda antara owahan

774 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+sithik
(+navbox)
(+sithik)
|}
 
'''Kecamatan Kaliori''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Rembang, provinsi [[Jawa Tengah]], [[IndonesiaIndonésia]]. Kecamatan iki wewatesan ing sisih lor karo [[Segara Jawa]], ing sisih wétan karo [[Rembang, Rembang|Kecamatan Rembang]] lan [[Sulang, Rembang|Kecamatan Sulang]], ing sisih kidul karo [[Sumber, Rembang|Kecamatan Sumber]] lan ing sisih kulon karo [[Kabupatèn Pathi]].
 
== DesaDésa-DesaDésa ==
Kecamatan Kaliori dumadi saka 23 [[désa]] kapérang jroning 70 [[Rukun Warga]] (RW) lan 255 [[Rukun Tetangga]] (RT). Kanthi gunggung désa sing akèh iki andadèkaké kecamatan Kaliori bebarengan karo [[Sarang, Rembang|kecamatan Sarang]], [[Pamotan, Rembang|kecamatan Pamotan]] lan [[Pancur, Rembang|kecamatan Pancur]] minangka kecamatan ing Kabupaten Rembang kanthi cacah désa paling akèh katelu sawisé kecamatan Rembang (27 désa lan 7 kelurahan) lan [[Kragan, Rembang|kecamatan Kragan]] (27 désa).
 
Désa-désa sing ana ing kecamatan iki ya iku:
# [[Babadan, Kaliori, Rembang|Babadan]]
# [[Banggi, Kaliori, Rembang|Banggi]]
{{kecamatan-stub}}
 
---------
''Bali menyang: [[Kabupaten Rembang]]''
 
[[Category:Kabupaten Rembang]]
78.625

besutan