Hanja: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo
(a)
 
(typo)
{{koreanname|image=Hanja.png|150px|Tulisan "Hanja" dalamjroning Hanja danlan Hangul.| hangul=한자 | hanja=漢字 | rr=Hanja | mr=Hancha}}
'''Hanja''' (sacara [[harafiah]]: ''aksara [[dinasti Han|Han]]''), utawa ''Hanmun'' (한문; 漢文), sing kadhangkala diterjemahaké dadi '''aksara [[Tiongkok-Koréa]]''', iku sebutan marang [[aksara Cina]] (Hanzi) jroning [[basa Koréa]], ananging sacara spésifik ngarujuk marang aksara-aksara sing disilih déning basa Koréa lan didadèkaké bagéan saka basa kasebut liwat ngganti [[pangucapan]].
 
78.625

besutan