Aksara Cinten: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+navbox
c (r2.7.1) (bot Mengubah: en:Chinese characters)
(+navbox)
== Kapurih ugi kersa mriksani ==
* [[Hanzi tradhisional]]
* [[Hanzi SederhanaPrasaja]]
 
{{Jinis aksara}}
{{stub}}
 
78.624

besutan