Makau: Béda antara owahan

89 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
sithik
(Link FA)
c (sithik)
'''Makau''' iku sawijining tlatah administrasi astamiwa ing [[RRC]], saliyané [[Hong Kong]]. Tlatah iki pedunungé ana kurang luwih 540.000 jiwa. Tlatah iki diladèni [[Palabuhan Udara Internasional Makau]]. Nganti [[20 Desember]] [[1999]] Makau iku jajahan [[Portugal]].
 
[[Kategori:Negara]]