Rahim: Béda antara owahan

52 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
typo, +kat
c (r2.6.4) (bot Menambah: kk:Жатыр)
c (typo, +kat)
| MeshNumber = A05.360.319.679
}}
'''Rahim''' yaiku bageyanbagéyan saka organ [[reproduksi]] wanita kang wujudewujudé kaya [[pir]] kuwalik, nduwenduwé [[otot]] lan dumunung ing [[panggul]] antaraneantarané [[kandung kemih]] lan [[rektum]]. <ref name="satu">{{en}}[http://www.britannica.com/EBchecked/topic/620603/uterus Uterus]</ref> <ref name="dua">{{en}}[http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/imagepages/19263.htm Uterus]</ref> Organ iki kanggo njaga [[janin]] sadurungesadurungé lair kayadenekayadéné omah.<ref name="satu"></ref> <ref name="tiga">{{id}}[http://www.wyethindonesia.com/$$Uterus%20Care.html?menu_id=105&menu_item_id=3 Uterus care]</ref> SawiseSawisé babaran, rahim iki aboteaboté kurang luwih 0,7 [[kilogram]].<ref name="tiga"></ref>
 
 
 
'''Rahim''' yaiku bageyan saka organ [[reproduksi]] wanita kang wujude kaya [[pir]] kuwalik, nduwe [[otot]] lan dumunung ing [[panggul]] antarane [[kandung kemih]] lan [[rektum]]. <ref name="satu">{{en}}[http://www.britannica.com/EBchecked/topic/620603/uterus Uterus]</ref> <ref name="dua">{{en}}[http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/imagepages/19263.htm Uterus]</ref> Organ iki kanggo njaga [[janin]] sadurunge lair kayadene omah.<ref name="satu"></ref> <ref name="tiga">{{id}}[http://www.wyethindonesia.com/$$Uterus%20Care.html?menu_id=105&menu_item_id=3 Uterus care]</ref> Sawise babaran, rahim iki abote kurang luwih 0,7 [[kilogram]].<ref name="tiga"></ref>
==Cathetan suku==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Reproduksi]]
[[Kategori:Anatomi]]
 
[[ar:رحم]]
8.252

besutan