Sulawesi Kidul-wétan: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo sithik
c (r2.6.4) (bot Mengubah: vi:Đông Nam Sulawesi)
(typo sithik)
|}
 
'''Provinsi Sulawesi Kidul-wétan''' ([[basa Indonésia]]: '''Provinsi Sulawesi Tenggara'''), iku katata jroning 10 [[kabupatèn]] lan 2 kutha. [[Ibukutha]]né yaiku [[Kutha Kendari]].
 
== DaerahDhaérah Tingkat II ==
 
# [[Kabupatèn Bombana]]
4.454

besutan