Garung, Wanasaba: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: map-bms:Garung, Wonosobo; kosmetik perubahan
c (r2.7.2) (bot Menambah: map-bms:Garung, Wonosobo; kosmetik perubahan)
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Désa]]/[[Kelurahan]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"| ---/--- <br />
|-
|}
}}
 
== Geografi lan demografi ==
Kecamatan iki dumunung ing koordinat antara 70 15’ 20’’ nganti 70 18’ 00’’ Lintang Kidul (LK) lan 1090 53’ 52” nganti 1090 59 52’’ Bujur Wétan (BW), leté watara 8 km saka ibukutha Kabupatèn Wanasaba lan 129 km saka ibukutha Provinsi Jawa Tengah (Semarang). Jembar wewengkon Kecamatan Garung 5.122,03 ha (512,20 km) utawa 0,05 % saka jembaré wewengkon Kabupatèn Wanasaba<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/garung/8kelompokdata.pdf Wanasaba dalam angka]</ref>. Komposisi tata guna lahan arupa lahan sawah 288,76 ha (5,64 %), tanah garing 3.635,62 ha (70,98 %), alas negara 841,11 ha (16,42 %), Perkebunan Negara/swasta 109,45 ha (2,14 %) lan lahan liya 247,09 ha (4,82 %).
 
*Tlaga, kodhe désa: 330712009
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.wonosobokab.go.id Situs wèb Kabupatèn Wanasaba]
 
 
[[id:Garung, Wonosobo]]
[[map-bms:Garung, Wonosobo]]
40.189

besutan