Wilangan asli: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Mengubah: sk:Prirodzené číslo
c (Angka asli dipunalihaken dhumateng Wilangan asli: angka minangka konsep)
c (r2.7.1) (bot Mengubah: sk:Prirodzené číslo)
[[si:ස්වාභාවික සංඛ්‍යා]]
[[simple:Natural number]]
[[sk:Prirodzené číslo]]
[[sk:Množina prirodzených čísel]]
[[sl:Naravno število]]
[[sq:Numrat natyralë]]
3.832

besutan