Fatamorgana: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo
c (-{{inuseuntil|31 Juli 2011}})
(typo)
Tembung '''fatamorgana''' dijupuk saka [[basa Italia]].<ref name="internet1"/> Tembung iki asalé saka jeneng duluré [[wadon]] [[Raja Arthur]] yaiku [[Faye le Morgana]].<ref name="internet1"/> Dhèwèké arupa [[peri]] utawa [[widodari]] kang bisa malih wujud.<ref name="internet1"/>
 
== ChatetanCathetan sikil ==
{{reflist}}
 
{{Commons category|Superior mirages}}
 
{{stubrintisan}}
[[Kategori:Fenomena optikal atmosfer]]
[[Kategori:Fatamorgana]]
11.904

besutan