Cibalong, Garut: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Cibalong, Garut
c (Kecamatan Cibalong, Garut dipun-alihaken menyang Cibalong, Garut: sragam)
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Cibalong, Garut)
 
[[id:Cibalong, Garut]]
[[map-bms:Cibalong, Garut]]
[[su:Cibalong, Garut]]
62.330

besutan