Anatotitan: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ar:أناتوتيتان
(ngrapekna lan mbuwang tag pelatihan)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ar:أناتوتيتان)
[[Kategori:Dinosaurus]]
 
[[ar:أناتوتيتان]]
[[ca:Anatotitan]]
[[cs:Anatotitan]]
1.524

besutan