Kulon: Béda antara owahan

118 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (r2.6.4) (bot Menambah: ky:Батыш)
 
== Uga pirsani ==
* Kradenan, Ambal, Kebumen
* [[Lor]]
Batas sebelah :
* [[Wétan]]
* [[KidulLor]] Deso Prasutan
* [[Wétan]] Deso Sidomulyo
* [[Kidul]] Deso Ambarwinangun
* [[Kulon]] Deso Surobayan
 
 
Naraguna anonim