Sawi: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
-{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
(-{{inuseuntil|31 Juli 2011}})
 
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:BrassicaPekinensis3.jpg|thumb|250 px|Sawi ijo]]
'''Sawi''' yaiku [[sayuran]] kang kalebu marga [[Brassica]].<ref name="internet2"/> Sawi dimanfaataké [[godhong]] lan [[kembang]]é dadi bahan pangan yaiku dadi sayuran.<ref name="internet2"/> Sawi dipangan nalika isih seger lan kena uga diolah utawa dimasak. <ref name="internet2"/>Sawi iku kalebu spesies ''Brassica'' kang mirip siji lan sijiné.<ref name="internet2"/>
78.625

besutan