Romy Rafael: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
 
 
'''Romy Rafael''' asmanami aslinipun Romy Tunggul Widodo ({{lahirmati|[[Kota Surabaya|Surabaya]], [[Jawa Timur]]|12|7|1977}}).<ref name="internet2">{{id}}[http://www.belajartriksulap.com/ Romy Rafael belajartriksulap.com](dipunundhuh tanggal 21 September 2011)</ref> misuwurMisuwur dados [[pesulap]] saking [[Indonésia]].<ref name="internet1"/> Ananging Romy Rafael nolak mboten purun dipunwastani pesulap amargi bidhang ingkang dipunsinaoni samenika [[hipnosishipnotis]], miturut Romy, [[sulap]] menika bènten kaliyan hipnotis amargi sulap mboten wonten unsur ''magic''.<ref name="internet1"/>
Romy Rafael asring ngginakaken tutup [[mustaka]] ingkang werninipun cemeng menikapunika nyinaoni hipnosishipnotis saha ginanipun kirang langkung sekawan taun wonten [[Amerika Serikat|Amerika]], kadosta wonten ing Hypnotism Training Institute, Ultimate Stage Hypnotism Institute, saha Institute for Neuro Research and Education.<ref name="internet1"/> Romy samenikasapunika nguwaosi ilmu hipnotis kanggé panggung sahamhiburansaham hiburan, klinis (pengobatan masalah-masalah psikis), medis (kedokteran), saha hipnosis kanggé bisnis saha perusahaan. <ref name="internet1"/>
Sasampunipun wangsul wonten Indonésia, Romy milih jalur entertainment kangge ngrembakakaken katrampilanipun.<ref name="internet1"/> MenikaPunika amargi Romy kepengin ngicalaken jesan mboenmboten sae saking hipnotis ingkang samangké misuwur dados ilmu kangge kejahatan saha kriminal.<ref name="internet1"/> Romy Rafael ugi mbikak Klinik Romy Rafael Hypnotheraphy wonten ing bilangan [[Jakarta Selatan]].<ref name="internet1"/> Romy nerangaken menawi klinik menika saged marasaken tiyang ingkang nandang penyakit jiwa kadosta [[stres]], [[depresi]], [[phobia]] (keweden), saha ngicalaken kabiyasaan ingkang ala kadosta ngrokok saha ngginakaken obat-obatan ingkang dipunlarang negara.<ref name="internet1"/> Kanggé mbikak praktik terapi menikapunika, Romy sampun nggadhahi [[sertifikat]] saking American Board of Hypnotherapy (A.B.H.), National Guild of Hypnotism (N.G.H.), IACT saha ITTO kanthi pengalaman langkung saking gangsal taun wonten ing bidhang hipnosishipnotis klinis saha medikal.<ref name="internet1"/> Kejawi mbikak klinik, Romy ugi nyerat buku ingkang irah-irahaipun ''Hipnoterapi: Quit Smoking!'' nalika taun [[2006]]. <ref name="internet1"/> [[Buku]] menika isinipun panuntun kanggé ngicalaken kecanduan [[rokok]]. <ref name="internet1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/r/romy_rafael/ selebriti.kapanlagi.com](dipunundhuh tanggal 21 September 2011)</ref>
 
==Cathetan suku==
43

besutan