Pujangga: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Rintisan)
 
'''Pujangga''' iku sawijining wong sing pinter ing babagan basa utawa kasusastran.<Ref name = “Kamus“>Kamus Basa Jawa (Kanisius 2001), léma ''pujangga''</ref> Utawa uga pujangga iku wong sing pinter nganggit-anggit, yaiku ngarang utawa ngracik, kasusastran utawa basa amarga olèh wahyu.<Refref name = “Kamus“ />
 
== Réferènsi ==