Gemblong: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
(typo)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
{{Infobox Makanan
| name = Gemblong
| image = [[FileGambar:Gemblong.JPG|200px|]]
| caption = Gemblong diwènèhi parutan [[klapa]]
| alternate_name =
Gemblong biasané paling énak yèn diwur-wuri parutan [[klapa]] lan dipangan ing wanci ésuk karo dikancani [[tèh]] utawa [[kopi]] anget, sinambi maca [[koran]]. Ing karang padésan Jawa Tengah, gemblong minangka salah siji panganan utawa jajan pasar sing kerep dituku kanggo ngirim sarapan wong tandur [[pari]], matun utawa [[waluku|mluku]] lan [[garu|nggaru]] ing [[sawah]].
 
== Resep ==
Resepe Gemblong yaiku:<ref name="internet1">{{id}}[http://inforesep.com/resep-kue-gemblong.html Resep Kue Gemblong](diundhuh tanggal 8April 2011)</ref>
* 200 gram glepung ketan
# banjur diadhemke, siap dipangan.
 
== Deleng uga ==
* [[Panganan]]
* [[Jajan pasar]]
 
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
 
{{panganan-stub}}
{{Masakan Indonésia}}
 
 
 
[[Kategori:Panganan]]
4.283

besutan