Kakang kawah: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (Robot: Perubahan kosmetika)
'''Kakang kawah''' iku istilah liya kanggo [[banyu ketuban]] ning konsep sedulur papat miturut pemahaman [[Jawa]]. Kakang kawah iki uga diarani [[sedulur tua]] amarga metune dhisik nalika ning proses klairan.
 
== Uga pirsani ==
* [[Sedulur papat]]
* [[Adhi ari-ari]]
 
 
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Sedulur papat]] [[Kategori:Kakang kawah]]
[[Kategori:Kakang kawah]]
[[Kategori:Budaya Jawa]]
4.283

besutan