Kacamatan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Suntingan 118.97.15.21 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Jack Merridew)
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Wilayah administratif pemerentahan Indonesia}}
 
'''Kecamatan''' iku salahsijining [[wilayah administratif pemerentahan]] ing [[Indonesia]] sing dipimpin dening [[Camat]]. Wilayah administratif kecamatan iku dadi bagiyan [[kabupaten]] utawa [[kutha]],. dadi isa dianggep perangkat kabupaten utawa kutha lan secara hirarki ana neng isore kabupaten utawa kutha.
 
Kecamatan dipimpin dening [[camat]] lan wilayahe ketata saking [[kelurahan]]-kelurahan lan utawa [[desa]]-desa.