Miroslav Klose: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
sithik
(sithik)
c (sithik)
{{medal3rd|[[FIFA World Cup]]|[[2010 FIFA World Cup|2010]]}}
}}
 
[[Gambar:Miroslav Klose Portrait.JPG|thumb|Miroslav Klose]]
 
'''Miroslav Klose''' utawa lair minangka '''Mirosław Marian Kloze''' (lair ing [[9 Juni]] [[1978]] ing [[Opole]], [[Polandia]]) iku sawijining pamain bal-balan [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]].
Miroslav Marian Klose inggih menika salah satunggaling pamain bal-balan nagari Jérman ingkang taksih wonten turunan Polandia. Miroslav Marian Klose miyos wonten ing Opole, Polandia nalika kaping 9 Juni 1978. Klose dados panyerang ing tim nasional bal-balan Jérman.
Klose miwiti pakaryanipun, dados pamain bal-balan ingkang mumpuni, saking FC Hamburg. Lajeng ndhèrèk tim sanès inggih menika FC Kaiserslautern saking warsa 1999 dumugi warsa 2004. Klose nglajengaken pakaryanipun mawi mlebet ing Wèrder Brèmen. Ing warsa 2007 pindhah dhateng Bayern München. Ingkang kaping sepindhah, Klose nilar Bundesliga. Klose pindhah dhateng tim Lazio.
 
== Cathetan sikil ==
{{reflist}}
 
{{Tim nasional Euro 2008 Jerman}}