Tuma sirah: Béda antara owahan

435 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
gabung
c (Pras mindhahaken kaca Tuma dhumateng Tuma sirah: nggabung kaca)
(gabung)
== Panularan ==
 
Tuma gampil nular langkunglumantar :
* Sikat rambut.
* Jungkas
* Topi.
* Tutup sirah sanèsipun.
 
==Cara ngicali==
* Dipunpétani, inggih punika tuma ing mustaka dipunpadosi ngagem asra utawi [[pétan]].
* Dipun[[jungkat]]i ngagem jungkat ingkang rapet [[serit]].
* Dipun paringi obat ngagem [[obat]] khusus tuma, kadosta [[peditox]].
 
[[Gambar:Headlice.jpg|250px|thumb|tuma jaler (kiwa) lan tuma wadon (tengen)]]
[[Gambar:Fig. 1. Male of head louse.jpg|250px|thumb|Tuma jaler]]
 
==Delengen uga==
* [[Tuma kathok]]
* [[Pepétan]]
 
==Pranala jawi==
78.624

besutan