Konsul: Béda antara owahan

1.514 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: thumb|Konsulat Jendral Republik Indonesia ing [[Houston]] '''Konsul''' utawi '''konsul jenderal''' inggih punika tiyang ingkang mimpin satung...
(Kaca énggal: thumb|Konsulat Jendral Republik Indonesia ing [[Houston]] '''Konsul''' utawi '''konsul jenderal''' inggih punika tiyang ingkang mimpin satung...)
(Ora ana béda)
137

besutan