K-pop: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(damel anyar)
 
{{inuseuntil|28 Pebrari 2013}}
'''K-pop''', utawa '''Korean Pop''' ("Musik Pop Korea"), yaiku jinising musik populèr sing asalé saka [[Koréa Kidul]]. Akèh atis lan kelompok musi pop Koréa kang wis kondhang ing ngamanca. Gandrunging wong-wong karo K-pop ora bisa dipisahaké karo ''Korean Wave'' utawa Demam Koréa ing ngamanca.