Universitas Magnaura: Béda antara owahan

2.321 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
Kaca énggal: {{inuseuntil|23 Februari 2012}} '''Universitas Magnaura''' (Πανδιδακτήριον της Μαγναύρας) utawa dikenal kanthi jeneng '''Universitas Konstantinopel''' ngad...
(Kaca énggal: {{inuseuntil|23 Februari 2012}} '''Universitas Magnaura''' (Πανδιδακτήριον της Μαγναύρας) utawa dikenal kanthi jeneng '''Universitas Konstantinopel''' ngad...)
(Ora ana béda)
121

besutan