Charlie And The Chocolate Factory: Béda antara owahan

==Sinopsis==
Pak Willy Wonka, wong sing nduwé pabrik coklat "Willy Wonka", nyebar 5 tikèt mas ing sajeroné bungkus-bungkus coklat saka pabriké. Tikét kuwi mau bisa digunakaké kanggo ''tour'' ing sajeroné pabrik coklat "Willy Wonka". Charlie Bucket, bocah lanang kéré sing ngomah ana ing gubug sacedhaké pabrik coklat "Willy Wonka" ora kanyana-nyana bisa éntuk salah sawijining tikèt mas kuwi. Dhewèké éntuk tikèt kuwi ana ing sajroning coklat sing dituku nganggo dhuwité simbah kakungé kanggo hadhiah ambal warsané Charlie. Saliyané Charlie ana 4 bocah liya sing entuk tiket mas kuwi mau. Bocah-bocah kuwi anama Mike Teavee, Veruca Salt, Violet Beauregarde lan Augustus Gloop. Ing dina sing wis ditemtokaké, Charlie lan 4 bocah liyané nglakokaké ''tour'' sing wis dijanjèni déning Pak Wonka mau. Charlie dikancani simbah kakungé, déné bocah-bocah liyané dikancani bapak lan ibuné dhéwé-dhéwé. </br>
Ana ing sajroning pabrik, Charlie, bocah-bocah liyané uga para wong tuwa padha digawé gumun déning isiné pabrik sing ora kanyana-nyana. Ananging, ing satengah-tengahing ''tour'', bocah-bocah saliyané Charlie padha kena masalah.
[[kategori:buku]]
[[kategori:sastra]]