Sugeng rawuh, JV04Aini Diwasasri Hanindha!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.49 (UTC)

 SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 7 September 2012 07.56 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwitiBesut

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....   Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 17 September 2012 03.10 (UTC)

Artikel Sung-Ha JungBesut

Nuwun sewu Mbak Aini, menawi nyerat/nyunting artikel, ting paling ngandhap artikel boten sah diparingi tapak asta nggih. Kajawi nyerat ing pirembagan kedah nggunakake tapak asta.Nuwun. SIGIT   rembugan 17 September 2012 08.25 (UTC)

Patroli Putaran 1 (17 September- 29 Oktober 2012)Besut

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Jumlah tembung Katrangan
1 Kuburan Père-Lachaise 1 - v v - v >300 tembung Sampun sae, sumangga dipunjangkepi kaliyan diakritik.
2 Yukata - - - v - v >300 tembung Sampun sae, sumangga dipunjangkepi kaliyan diakritik.
3 Gunung Rigi - - - v - v >300 tembung Sampun sae, sumangga dipunjangkepi kaliyan diakritik.
4 Roald Dahl 4 v v v - v >300 tembung Sampun sae, sumangga dipunjangkepi
5 Charlie And The Chocolate Factory - - v v - v <300 tembung Sampun sae, sumangga dipunjangkepi
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Presensi panjenengan wiwit tgl 17 September - 29 Oktober 2012 Saged dipunpirsani ing ngriki).

Ayo nyunting.. Semangat!!!  Nurulbaitirohmah pirembagan 29 Oktober 2012 16.37 (UTC)

Artikel EnggalBesut

Sugeng siyang JV04Aini Diwasasri Hanindha.

Artikel panjenengan sampun sae ananging kedah dipunjangkepi malih supados langkung sampurna lan dipuntambahi malih artikelipun. Cacahing targed artikel enggal inggih menika 200, pramila panjenengan enggal-enggal damel artikel enggal sapados saged anglampahi targed menika.

Matur nuwun. Semangat   Nurulbaitirohmah pirembagan 20 November 2012 06.38 (UTC)

Artikel Pilihan Babak IBesut

Halo Teman

Tetep semangat nyunting ya! Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I akan ditutup. Jadi, kirimkan artikel pilihan Anda ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel Anda yang ada untuk dijadikan artikel pilihan.

Semangat ya! Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 27 November 2012 10.35 (UTC)

AINI

PRESENSIBesut

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting ‘’’ABSEN’’’ Nyunting Nyunting ‘’’ABSEN’’’ Nyunting Absen ing tgl 19 lan 22 September 2012
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
PRESENSI Nyunting ‘’’ABSEN’’’ Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 25 September 2012
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Absen ing tgl 5, 6, lan 7 September 2012
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
PRESENSI ‘’’ABSEN’’’ Nyunting ‘’’ABSEN’’’ Nyunting ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Nyunting Absen ing tgl 8, 10, 12, lan 13 Oktober 2012
MINGGU KALIMA ( Tgl 15-21 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting ‘’’ABSEN’’’ Nyunting Nyunting ‘’’ABSEN’’’ Nyunting Absen ing tgl 17 lan 20 Oktober 2012
MINGGU KAENEM ( Tgl 22-28 Oktober 2012) 22 23 24 25 26 27 28 Katrangan
PRESENSI ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Nyunting ‘’’ABSEN’’’ Nyunting ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Absen ing tgl 17 lan 20 Oktober 2012
MINGGU KAPITU ( Tgl 29 Oktober - 4 November 2012) 29 30 31 1 2 3 4 Katrangan
PRESENSI ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Nyunting Nyunting ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Absen ing tgl 29, 30, 2, 3, lan 4 Oktober 2012
MINGGU KAWOLU ( 5-11 November 2012) 5 6 7 8 9 10 11 Katrangan
PRESENSI ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Nyunting ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Absen ing tgl 5, 6, 7, 9, 10, lan 11 Nopember 2012
MINGGU KASANGA ( 12-18 November 2012) 12 13 14 15 16 17 18 Katrangan
PRESENSI ‘’’ABSEN’’’ Nyunting ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Nyunting ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Absen ing tgl 12, 14, 15, 17, lan 18 Nopember 2012
MINGGU KASEPULUH ( 19-25 November 2012) 19 20 21 22 23 24 25 Katrangan
PRESENSI ‘’’ABSEN’’’ Nyunting Nyunting ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Nyunting Absen ing tgl 19, 22, 23, lan 24 Nopember 2012
MINGGU KASAWELAS( 26 November - 1 Desember 2012) 26 27 28 28 29 30 1 Katrangan
PRESENSI ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Nyunting Absen ing tgl 26, 27, 28, 29, lan 30 Nopember 2012
MINGGU KAROLAS( 2-8 Desember 2012) 2 3 4 5 6 7 8 Katrangan
PRESENSI ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Nyunting ‘’’ABSEN’’’ ‘’’ABSEN’’’ Nyunting ‘’’ABSEN’’’ Absen ing tgl 2,3,5,6, lan 8 Nopember 2012
MINGGU KATELULAS( 9 - 15 Desember 2012) 9 10 11 12 13 14 15 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Absen ing tgl 9, 10, 11, 12, 13, lan 14 Desember 2012
MINGGU KAPATBELAS( 16-22 Desember 2012) 16 17 18 19 20 21 22 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 16, 17, 18, 20, 21, lan 22 Desember 2012
MINGGU KALIMALAS( 23-29 Desember 2012) 23 24 25 26 27 28 29 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KANEMBELAS( 30 Desember 2012 - 5 Januari 2013 ) 30 31 1 2 3 4 5 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPITULAS (6 - 12 Januari 2013) 6 7 8 9 10 11 12 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAWOLULAS( 13 - 19 Januari 2013) 13 14 15 16 17 18 19 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGALAS( 20 - 26 Januari 2013) 20 21 22 23 24 25 26 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASANGALAS( 27 Januari - 2 Februari 2013) 27 28 29 30 31 1 2 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KARONGPULUH( 3 Februari - 9 Februari 2013) 3 4 5 6 7 8 9 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASELIKUR(10 Februari - 16 Februari 2013) 10 11 12 13 14 15 16 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah Absen