Charlie And The Chocolate Factory: Béda antara owahan

Tidak ada ringkasan suntingan
</br>
Sawisé bocah papat lan para wong tuwané dhéwé-dhéwé padha metu saka ''tour'', wong njaban pabrik sing mèlu ''tour'' mung kari Charlie lan simbah kakungé. Willy Wonka banjur ngandhani wong loro mau yèn ''tour'' kuwi satemené dudu mung ''tour'' biyasa. ''Tour'' kuwi saranané Willy Wonka nggolèk panerus kanggo pabrik kuwi, amarga dhèwèke ora duwe sanak kadang.
==Panghargyan==
Blue Peter Book Award (Inggris, 2000)
 
==Pranala Njaba==
*www.roalddahlfans.com
[[kategori:buku]]