Iglo: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké id:Igloo)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[File:igloo.jpg|thumb|Igloo]]
'''Igloo''' utawa '''iglo''' ([[bahasa Inuktitut]]: ''iglu'' / ᐃᒡᓗ, "omah", bentuk jamak: ''iglooit'' utawa ''igluit'') yaiku [[omah]] kanthi bentuk arupa [[kubah]] lan dibangun saka balok-balok [[salju]].<ref>http://www.artikata.com/arti-92857-igloo.html</ref> Igloo yaiku omah saka suku [[Èskimo]].<ref>http://deskripsi.com/i/igloo</ref>