Suparto Brata: Béda antara owahan

172 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
→‎Karya: + Karya
c (+ kategori)
c (→‎Karya: + Karya)
*[[Donyane Wong Culika]]
*[[Lelakone Si lan Man]]
*''[[Gadis Tangsi]]'' (Trilogi Gadis Tangsi Buku I)
*''[[Kerajaan Raminem]]'' (Trilogi Gadis Tangsi Buku II)
*''[[Mahligai Diufuk Timur]]'' (Trilogi Gadis Tangsi Buku III)
 
==Delengen Uga==
78.624

besutan