Yakobus anak Alfeus: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
(sithik)
 
[[Kategori:Rasul Yesus]]
[[Kategori:Santo lan Santa]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
 
[[an:Sant Chaime o Menor]]
8.252

besutan