Jèbrès, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
id:
c (Kecamatan Jebres, Surakarta dipun-alihaken menyang Jebres, Surakarta: konsistènsi)
c (id:)
 
[[Category:Surakarta]]
 
[[id:Jebres, Surakarta]]