Wikipédia:Wara-wara: Béda antara owahan

98 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
c (tambah sithik)
* 28 Januari 2007 - [[User:IvanLanin]] [[: MediaWiki:ExtraEditButtons.js|mrogram]] supaya ana tombol tambahan ing kothak panyuntingan.
 
==Pranala jaba==
*[http://stats.wikimedia.org/EN/TablesWikipediaJV.htm Statistik Wikipédia Jawa]
 
[[Kategori:Wikipedia]]