Sukareja, Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

31 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13097348 (translate me)
(anyar)
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13097348 (translate me))
{{Kecamatan Wedhi }}
{{Kabupaten Klaten }}
 
[[id:Sukorejo, Wedi, Klaten]]
28.169

besutan