Zaire: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
sithik
(sithik)
|}
 
'''Zaire''' iki jeneng [[Republik Demokratik Kongo]] ingantara taun [[1971]] kanggonganti taun [[1997]]. ingWektu wektuilu dipunpimpinnegara deningiki dipimpin déning [[Presidhen]] [[Mobutu Sese Seko]].
{{stub}}